fasadbesiktning-av-gammalt-hus

Fasadrenovering

Vi erbjuder renovering av husfasader och balkonger med över 20 års erfarenhet i bakfickan. Våra duktiga snickare genomför allt från balkongbyggnation till fasad- och balkongrenovering samt renovering och byte av fönster och dörrar.

Totalentreprenad inom fasad

Vi vet att såväl fasadrenoveringar som om- och tillbyggnationer kan bli kostsamma och att det många gånger handlar om ganska omfattande projekt. Vi vill självklart att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering och erbjuder därför totalentreprenad.

Det innebär att våra snickare och hantverkare tar hand om hela fasadrenoveringen, från början till slut: du får hjälp med allt från besiktning till renovering, slutbesiktning och städning. Bekvämare än så kan det knappast bli!

Av erfarenhet vet vi att totalentreprenad oftast lönar sig. Det blir också färre snickare och andra hantverkare för dig att hålla reda på, då det är vi som sköter kontakten med alla inblandade. Därmed kan du också vara trygg med att allt arbete genomförs av certifierade och erfarna underentreprenörer.

Kvalitetssäkring av fasadrenovering

Alla våra arbeten kvalitetssäkras via:

  • Att vi på plats går igenom ett upplägg som passar alla inblandade
  • Noggrann planering och förberedelse av ytskikt, arbetsmetoder och material
  • Upprättande av en realistisk tidsplan
  • Att vi håller dig som kund informerad och uppdaterad under hela arbetets gång
  • Regelbunden uppföljning och utvärdering av arbetsmetoder och materialval
  • Dokumentering av arbetet och genomförande av egenkontroller
  • Att vi diskuterar alltid eventuella ändringar med dig som kund
  • Att vi använder enbart godkända material och metoder
  • Certifierade och erfarna snickare och underentreprenörer
  • Kostnadsfri konsultation och noggrann slutbesiktning

Boka en kostnadsfri besiktning

Tack vare vår expertis och långa erfarenhet av fasadrenoveringar vet vi vikten av att göra noggranna besiktningar innan vi drar igång med arbetet. Våra snickare kommer hem till dig och går igenom allt som behöver göras för att sedan analysera och utvärdera metoder, beräknad tidsåtgång, material, kostnader och så vidare.

Vi tror på transparens och tillgänglighet

När såväl besiktning som analys har gjorts skickas ett skriftligt utlåtande med förslag på åtgärder. Dessa åtgärder ligger naturligtvis inom ramen för vilken typ av renovering som är praktiskt möjligt för just din fasad. Självklart har vi även dina behov och önskemål som utgångspunkt.

Det skriftliga utlåtandet använder vi som grund för det fortsatta arbetet med din fasad. Det är också viktigt att du känner dig trygg genom hela renoveringen, och därför är vi noga med att hålla dig uppdaterad och informerad under hela arbetets gång.

Med över 20 års erfarenhet av fasadrenovering kan vi erbjuda kostnadsfritt hembesök, praktisk totalentreprenad och noggrann slutbesiktning.