renovering-av-en-fasad

Fasadbesiktning

Än så länge är det inte obligatoriskt att genomföra en besiktning i samband med en fasadrenovering. Därför kan det vara svårt att veta om en besiktning bör genomföras samt vem man i så fall bör vända sig till.

Lång erfarenhet och gedigen kunskap

Vi har mångårig erfarenhet av renovering och byggarbete av fasader. Vi utför allt från balkongrenovering till fasadarbeten och kan erbjuda såväl kostnadsfri rådgivning som totalentreprenad och slutbesiktning.

Vi renoverar alla typer av fasader med hjälp av professionella metoder och hållbara material för bästa möjliga resultat. Till vår hjälp har vi erfarna snickare med specialistkunskaper och väl beprövade analysmetoder som gör att vi snabbt kan komma fram till de åtgärder som krävs för just din fasad.

Därför rekommenderar vi fasadbesiktning

Oavsett vilken typ av fasad det rör sig om bör alla fasader ses över och underhållas regelbundet. Som fastighetsägare är detta oftast ett känt fenomen, men det kan likväl kännas som ett alltför stort och avancerat projekt.

Hur vore det om projektet inte alls blir så där omfattande och komplicerat som det först verkar? Tänk om fasaden inte alls kräver så mycket renovering som du först befarade?

Med hjälp av våra duktiga och erfarna snickare kan du ta reda på det!

Efter en noggrann genomgång av fasaden kan våra fasadexperter avgöra om det endast krävs mindre arbete i form av fasadtvätt, några enstaka reparationer eller en mer omfattande fasadrenovering. Beroende på material, skick och utsatthet görs en bedömning av fasadens skick på plats.

Så här går en fasadbesiktning till

Steg 1

En första bedömning görs på plats av någon av våra duktiga snickare

Steg 2

Vi bedömer ändträ, eventuella sprickor, skarvar, blåsor och så vidare

Steg 3

Utförligt besiktningsprotokoll

Steg 4

Material- och skötselrekommendationer

Med över 20 års erfarenhet av fasadrenovering kan vi erbjuda kostnadsfritt hembesök - vi gör en noggrann fasadbesiktning.